Welkom op mijn website! Mijn naam is Nancy Liliane en ik ben de trotse eigenaresse van NLBeautySalon. In mijn salon aan huis in Hensbroek geef ik mijn klanten alle tijd en persoonlijke aandacht die zij verdienen. Een moment voor uzelf in alle rust vind ik zeer belangrijk.

Ik ben een gediplomeerd Allround Make Up Artist en Nagelstyliste gespecialiseerd in gelnagels. Ik heb met heel veel plezier mijn opleiding gevolgd en ben dan ook zeer blij dat ik hier mij werk van heb gemaakt. Naast mijn diploma’s heb ik diverse certificaten behaald zoals voor de Arabische Make Up, Make Up voor de donkere huid, Russian Manicure en Spa Manicure. Onlangs heb ik mijn certificaat behaald voor het werken met Gelish PolyGel. Ik ben daarmee één van de officieel gecertificeerde PolyGel salons in Nederland. De beautybranche is constant in beweging en ik beweeg dan ook graag mee. Mezelf blijven ontwikkelen zal zijn weergave hebben in mijn werk.

Klanten tevreden én stralend de deur uit zien gaan, is wat mij motiveert en voldoening geeft!

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie neem dan gerust contact met mij op. Voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen of heel makkelijk online boeken.

Mijn naam is Nancy Liliane en ik heet u van harte welkom in mijn salon!