Bij NLBeautySalon draait het allemaal om u. Want als u zich goed voelt straalt u dit ook uit! Middels onze website willen wij u heel graag kennis laten maken met onze salon.

NLBeautySalon is gevestigd aan de Dorpsweg 43C in Hensbroek. De salon is goed bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer (bus 409 halte Dorpshuis De oude school). Er is een prive parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Deze is te bereiken via de zijkant van het pand.

U kunt bij ons terecht voor stijlvolle make up looks voor alle gelegenheden. Van een natural make up look tot aan een adembenemende glamour look. Met een mooi kapsel is uw make up look helemaal af. Niet alleen uw make up krijgt bij ons alle aandacht ook uw handen en nagels. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kunstnagels eventueel met nailart. Met een Spa Manicure worden uw handen heerlijk verwend. Ook zeer geschikt voor mannen.

Onze salon staat voor elegantie en kwaliteit. Er wordt gewerkt met hoogwaardige producten om de mooiste resultaten te bereiken. 

Een complete beautybehandeling in een sfeervolle en ontspannen omgeving.

Wilt u uzelf verwennen? Of heeft u iets te vieren? Neem dan nu contact op en boek een van de behandelingen. Of combineer verschillende behandelingen en zie er adembenemend uit.

Team NLBeautySalon

Uw Allround Make Up Artist en Nagelstyling specialist