Nagelbijten is een veelvoorkomend probleem bij mannen en vrouwen. Het is moeilijk om er van af te komen maar met een nagelbijt arrangement kunt u uw nagels weer de baas zijn. Het arrangement bestaat uit zes behandelingen. 

Afspraak 1: tijdens deze afspraak zal er een intake plaatsvinden over de oorzaak van het nagelbijten en hoe de nagels er op dat ogenblik uit zien. Vervolgens zal er een nieuwe set worden geplaatst. De nagels zullen kort gehouden worden zodat u er aan kunt wennen. 

Afspraak 2: een week later worden de nagels gecontroleerd en eventuele oneffenheden en/of reparaties worden behandeld. 

Afspraak 3: u krijgt een nabehandeling. De nagels worden bijgevuld en zien er weer netjes uit.

Afspraak 4: deze afspraak volgt na een week pauze. De nagels worden gecontroleerd en oneffenheden en/of reparaties worden behandeld.

Afspraak 5: u krijgt een nabehandeling zodat de nagels er weer verzorgd uit zien. De volgende afspraak zal over 3 weken plaatsvinden

Afspraak 6: we gaan samen bekijken hoe het is gegaan en of er eventueel nog behandelingen nodig zijn. U krijgt een nabehandeling. Vervolgens is het aan u of u om de 3 of 4 weken terug wilt komen. U kunt er ook voor kiezen om de kunstnagels te verwijderen.

Het arrangement kost 135 euro en dient vooraf betaald te worden. Wanneer u tussentijds stopt krijgt u geen geld retour. 

Duur:120 min
Prijs:€ 135,00