Binnenkort bij NLBeautySalon Gelish PolyGel

Wat is Polygel?

Polygel is noch acryl, noch hard gel. Gelish Polygel combineert het beste van beiden werelden in een revolutionaire alles-in-een formule. In tegenstelling tot acryl vereist PolyGel geen Monomer, geen mix en hardt uit onder led wanneer gewenst is. Dit houdt in dat er een onbeperkte verwerkingstijd is. PolyGel loopt niet uit zoals bij gel.

Het is het lichtste product ooit: 23% lichter dan acry, 16% lichter dan tradionele hard gel, zonder aan duurzaamheid op te offeren. Het voelt licht aan en natuurlijk. Het is sterker dan hard gels en flexibeler dan acryl. PolyGel is sterk! Er is sprake van superieure hechting. Geen lifting en geen chipping. PolyGel stof is 30% zwaarder dan acryl en hard gel stof. Wat betekent dat het stof op de tafel valt en niet blijft rondhangen in de lucht. PolyGel is tevens geurloos.

PolyGel is een hypoallergeen product. Dit wil zeggen een zeer lage kans op een allergische reactie. In PolyGel zitten er geen actieve monomeren zoals in acryl vloeistof. Dus is de kans op een allergische reactie zeer klein.

Polygel is verkrijgbaar in zes kleuren.