Zondag 3 juni 2018 vindt de finale plaats van de Mrs. Netherlands Universe Verkiezing. Deze verkiezing is voor alle vrouwen boven de 18 jaar zijn die moeder en/of getrouwd zijn. Ben je geen moeder maar wel getrouwd ook dan ben je welkom vanaf 24 jaar. Dat is het mooie van de Mrs. Verkiezing. Moeder, getrouwd of ouder dan 30 of 40 jaar ook dan kun je nog een beauty zijn. Beauty is ageless!! 

Naast het kiezen van de nieuwe Mrs. staat de verkiezing ook voor een goed doel, Stop Violence Against Women. De finalisten van de verkiezing zullen zich hier ook voor gaan inzetten. Zo zullen ze onder andere kleding verzamelen en deze uitdelen in een van de opvanghuizen voor vrouwen in Nederland. Ik ben dan ook zeer trots dat ik hier mijn bijdrage aan mag geven.

De organisatie van de verkiezing staat sinds 2014 onder leiding van Angelica Smeeding. Zij is Mrs. Netherlands Universe 2014. Na de finale in Maleisië heeft ze besloten om de verkiezing het jaar er op zelf te organiseren.  

Ik voel me vereerd dat ik hier als MUA mag meedoen! In een team van MUA’s zullen wij voor alle prachtige dames de visagie en hairstyling verzorgen. Er zullen vooraf 2 fotoshoot momenten plaatsvinden. De eerste shoot is op 4 maart aanstaande en de tweede op 29 april. Een geweldige ervaring voor mij en ik ben dan ook zeer blij dat ik mag meedoen.